O V E R   O N S 

Wij zijn Dester van Nunen en Noa van den Langenberg, de drijvende krachten achter Hengstenhouderij Van Nunen. Zelf zijn wij fanatieke fokkers en vanuit dat enthousiasme willen we andere fokkers uit binnen -en buitenland de gelegenheid bieden om met de beste hengsten uit het buitenland te fokken. Het is ons doel om elk dekseizoen interessante hengsten naar Nederland te halen en bij ons ter dekking aan te bieden. We gaan daarbij voor hengsten waar we zelf ook mee willen fokken en die aan het totaalplaatje voldoen: de eigen prestaties moeten voor zich spreken, de afstamming moet niets te wensen over laten en het liefst moet de hengst al gereden nakomelingen hebben.

 

2017: Tigull frá Kleiva 

2019: Styrkur frá Eystri-Hól 

2020: Framherji frá Flagbjarnarholti 

2021: Kveikur frá Stangarlaek, Styrkur frá Leysingjasstodum, Hraunar frá Hrosshaga & Gigjar frá Audsholtshjáleigu

Elk van deze hengsten heeft een mooi drachtigheids percentage behaald.

 

Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat persoonlijk contact en goede communicatie met eigenaren hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij willen we maatwerk leveren: in goed overleg bedenken we een plan van aanpak en houden we de eigenaren op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent hun merrie, zodat ze niet voor verassingen komen te staan. Bovendien doen we ons uiterste best om de paarden de best mogelijke verzorging te geven. De gezondheid van de merrie en haar (toekomstige) veulen komen voor ons op de eerste plaats.

 

Ons bedrijf is gelegen te Boxtel, in het hart van het mooie Brabant,  aan de rand van natuurgebied De Kampina en vlak bij grote uitvalswegen A2 en A50. Ook de Duitse en Belgische grens zijn binnen het uur te bereizen.

 


Team 

Dester van Nunen

Contactpersoon voor eigenaren

Dagelijkse verzorging

merrie begeleiding

Noa van den Langenberg

Merrie begeleiding

Administratie

Social media

Onze fokmerries: